di 17 dec – za 21 dec

CLAUDIA DE BREIJ

Oudejaars 2019

Kies & Bestel >

Ze gaat het weer doen! De Oudejaars. Claudia zingt, vertelt, analyseert en maakt de balans op van 2019. Voor deze voorstelling zijn maximaal vier kaarten per persoon te bestellen.

Drie jaar geleden alweer. In 2016. Toen deed ze haar eerste Oudejaars. En hoe! De reacties waren overweldigend. Er werd gesmeekt om een tweede. Maar dat is makkelijker gezegd dan gedaan. Is een Oudejaars nog wel van deze tijd? En hoe maak je zoiets ook alweer? Heeft Wim Kan dat nooit ergens opgeschreven? Verkoopt bol.com geen Cabaretschrijven voor Dummies? Staat er geen handige tutorial op YouTube? Niet, waarschijnlijk. Nou ja, dan moet het toch weer allemaal van Claudia zelf komen. Net als drie jaar geleden, eigenlijk. Toen ging het haar ook uitstekend af. Geheel op haar eigen eigentijdse wijze neemt ze het jaar 2019 onder de loep. Ze zingt, vertelt, analyseert en maakt de balans op. Eén conclusie kan wat ons betreft nu al getrokken worden. Háár Oudejaars is altijd van deze tijd.
Maximaal vier kaarten per persoon

(Foto: Hans Peter van Velthoven)
 

Een fragment uit haar vorige Oudejaarsconference in 2016

Delen op: Facebook Twitter

Cookies

We maken gebruik van cookies zodat u onze website prettiger kunt gebruiken. U kunt hierover meer lezen in ons privacystatement.

Privacystatement

X