zo 22 dec – ma 23 dec

JEROEN VAN MERWIJK

Was volgend jaar maar vast voorbij

Kies & Bestel >

Elke dag schreef hij een liedje. Een heel jaar lang. En nu strooit hij een selectie over je uit. Een muzikale oudejaars.

Elke dag heeft hij een liedje geschreven. Een heel jaar lang. En nu, aan het eind, strooit hij ze over je uit. Of althans: een selectie. Bij wijze van muzikale oudejaars. En dat belooft wat. Want Jeroen van Merwijk is al jaren een van onze allerbeste liedjesschrijvers. ‘Het genie van Van Merwijk gloeit fel in zijn liedjes’, gaf NRC vijf sterren. En dus zijn wij buitensporig benieuwd hoe hij dit jaar zal duiden. Zingt hij over Scheveningse vreugdevuren? Containers in de Waddenzee? Uilen van Minerva? De natuur? SGP? Donald Trump? We kunnen niet wachten. Was volgend jaar maar vast voorbij! Een dikke dertig nummers worden het. Die stuk voor stuk zullen aantonen dat 2019 een uniek jaar was. Waarschijnlijk zelfs het allermooiste jaar ooit. Minstens tot volgend jaar.

(Foto: Corb!no)

Delen op: Facebook Twitter

Cookies

We maken gebruik van cookies zodat u onze website prettiger kunt gebruiken. U kunt hierover meer lezen in ons privacystatement.

Privacystatement

X