do 9 apr – do 9 apr

Jan Rot, Sharon Kips, Job Hubatka & Musica Extrema

DE MATTHEUS PASSIE

Kies & Bestel >

De Mattheus Passion in het Nederlands. Uitgevoerd met een sterrenensemble. Klassiek ontmoet Latijns-Amerikaans. Voel de Passie. 

Het is een van de grootste en meeslependste muziekwerken ooit. Mattheus Passion. Van Johann Sebastian Bach. Geweldig bewerkt tot De Mattheus Passie. Van Jan Rot. Die de tekst omtoverde in zijn moedertaal. Zoals alleen hij dat kan. Samen met een waar sterrenensemble zal hij de hemellichamen van het zwerk spelen. Met zang van X-Factor-favoriet en gospelgrootheid Sharon Kips. En van de internationaal vermaarde bariton Job Hubatka. Met de warme evangelistenstem van Jan Rot. En met de passionele muziek van de fantastische formatie Musica Extrema. Sopraansax, piano, viool, accordeon en contrabas. Klassiek ontmoet Latijns-Amerikaans. Gedurfd en verfrissend. Vernieuwend en ontroerend. Hoor de recitatieven. Ervaar de aria’s. Beleef het lijden en het sterven. En voel De Mattheus Passie. Het grootst en meeslependst vertaalde muziekwerk ooit.
 

Delen op: Facebook Twitter

Cookies

We maken gebruik van cookies zodat u onze website prettiger kunt gebruiken. U kunt hierover meer lezen in ons privacystatement.

Privacystatement

X