di 7 apr – di 7 apr

Amsterdams Kleinkunst Festival

AKF Avond van de Kleinkunst

Kies & Bestel >

Waarheen leidt de weg die wij moeten gaan? Het Amsterdams Kleinkunst Festival komt met het antwoord. Samen met jong talent. En muzikanten uit de popwereld.

Het is elke keer een groot feest. En dus gaat de Avond van de Kleinkunst ook dit jaar weer op herhaling. Hoewel, op herhaling. Op hertáling gaat het. Legendarische liedjes krijgen een nieuwe dimensie. Aanstormende artiesten duiken in de kluizen van de kleinkunst, stoffen het oude goud af en geven klassiekers nieuwe klasse. Zij verzinnen een vervolg op overbekende songteksten. Hoe is het met de personages in die nummers vergaan? Wat is het antwoord op gestelde vragen? Waarheen leidt de weg die wij moeten gaan? Het Amsterdams Kleinkunst Festival komt met antwoorden. Samen met jong talent. En muzikanten uit de popwereld. Eerst hoor je het origineel. Daarna het vervolg. En vervolgens luid en langdurig applaus. Zo is het altijd. Eén groot feest.

(Foto: Ajan Benning)

Delen op: Facebook Twitter

Cookies

We maken gebruik van cookies zodat u onze website prettiger kunt gebruiken. U kunt hierover meer lezen in ons privacystatement.

Privacystatement

X