vr 17 apr – za 18 apr

STEEF DE JONG

SISI BOY

Kies & Bestel >

Een wervelende eenmansoperette: een mix van operette, cabaret en karton. Zoet, zuur én bitter. 

Met De Jong laten wij ons meevoeren in een fantasiewereld, die met een razend knap in elkaar geknutselde vormgeving magisch kan transformeren

Trouw*****

Multitalent. Je hoort dat woord wel vaker. Maar op niemand is het meer van toepassing dan op Steef de Jong. Steef is een kleurenwaaier van talent. Operette, cabaret, kartonkunstenaar. Theatraal, muzikaal, thuis in de zaal. Hij verandert net zo vaak en verrassend van vorm als zijn decorstukken. Het leverde hem juichende pers op. En de Mary Dresselhuys Prijs. En nu komt hij weer met een wervelende eenmansoperette. SISI BOY. Over Keizerin Elisabeth. Beter bekend als Sisi. Maar verwacht vooral geen mierzoete romyschneiderheden. Verwacht zoet, zuur én bitter. Verwacht een ongekende smaaksensatie. Op De Parade was de show een enorme hit. Vier sterren van Trouw, vier van de Volkskrant. En nu, avond- en podiumvullend, zal hij nóg meer facetten ontvouwen. Van Sisi én van hemzelf. Hoe multi wil je het hebben?

(Foto: Tim Stet)

Delen op: Facebook Twitter

Cookies

We maken gebruik van cookies zodat u onze website prettiger kunt gebruiken. U kunt hierover meer lezen in ons privacystatement.

Privacystatement

X