zo 31 mei – ma 1 jun

LOUISE KORTHALS

Alles is er (Reprise)

Kies & Bestel >

'Korthals verbindt het uiterst persoonlijke moeiteloos aan het maatschappelijk relevante. Haar spel is minstens zo imponerend als die inhoud. Ze gromt, stampt, ontreddert en ontroert. Het is een zeer krachtige performance, ondersteund door fantastische muzikanten en een fraai toneelbeeld.' (juryrapport Neerlands Hoop)

Verstilde momenten worden afgewisseld met veel theatraliteit, goede geëngageerde en zelfs actuele grappen en prachtige, maar soms ook hilarische liedjes.

Telegraaf*****

‘De absolute cabarettop!’ Blokletterde De Telegraaf. En gaf haar vijf sterren. En ook de rest van de pers is het erover eens: Alles is er is absoluut haar beste programma tot nu toe. Vol oerkracht en dramatiek. Kolkend en gedurfd. ‘Een performance om je vingers bij af te likken’ (Het Parool). In Alles is er gaat Louise Korthals de muzikale confrontatie aan met alles. Schuurt ze langs rafelranden en schaduwkanten. Langs zonovergoten momenten, mateloze levens en onbeperkte mogelijkheden. Waarom je hoofd boven water houden als je ook in bad kunt liggen? Alles is er tenslotte. Toch? Ooit won Louise het Amsterdams Kleinkunst Festival. Ze won de Neerlands Hoop. Nu wint ze weer aan diepgang en zeggingskracht. Want talent, bezieling, lef, beleving, bevlogenheid, Alles is er.
Muziek: Erik Verwey en Mark van Bruggen

(Foto: Astrid Verhoef)
 

Een fragment uit haar eerdere voorstelling Zonder Voorbehoud

Delen op: Facebook Twitter

Cookies

We maken gebruik van cookies zodat u onze website prettiger kunt gebruiken. U kunt hierover meer lezen in ons privacystatement.

Privacystatement

X