zo 17 mei – zo 17 mei

WOUTER HAMEL

Wouter Hamel's Nightclub

Kies & Bestel >

Terug naar de oergrond. Een opwindende nachtclub uit de vorige eeuw, met een moderne twist. 

Ik kijk altijd enorm uit naar in de Kleine Komedie te spelen. Leuk publiek, heel gezellig team achter de schermen en vooral, het zit bijna altijd vol.

Wouter Hamel

Terug naar de bron. Naar waar het allemaal begon. Een dik decennium zwierf Wouter Hamel rond. Verzette hij muzikaal de bakens. Maakte hij Hamel en Nobody’s Tune. Ontgon hij het gebied waar pop en jazz elkaar ontmoeten. Nu gaat hij weer naar de oergrond. Klinkt hij weer als vanouds. Maakt hij het album Boystown. En nodigt hij je uit in Wouter Hamel’s Nightclub. Een opwindende nachtclub uit de vorige eeuw, maar met een moderne twist. Hamel en zijn band plukken hun ingrediënten uit de jazzy pop van de jaren ‘30 tot ‘50, overgieten dat met jaren ’70-saus en serveren het, aangescherpt met hedendaagse impulsen, zelfverzekerd uit in de 21ste eeuw. Wouter Hamel’s Nightclub is een programma waar de speelsheid én kunde van afdruipt. Een virtuoos en meeslepend muziekspektakel, zoals alleen Wouter Hamel dat kan.

(Foto: Marthe Hennink)

Wouter Hamel - Hey Now

Delen op: Facebook Twitter

Cookies

We maken gebruik van cookies zodat u onze website prettiger kunt gebruiken. U kunt hierover meer lezen in ons privacystatement.

Privacystatement

X