di 12 mei – za 16 mei

HENRY VAN LOON

Onze Henry (Reprise)

Kies & Bestel >

Hoe wurmt hij zich toch steeds weer door de doldrieste realiteit van het maffe bestaan? Onze Henry is knettergek met inhoud. Misschien is dat wel de enige manier om te dealen met de dingen.

Van Loon blijft evenwel trouw aan zijn eigen stijl en heeft zijn absurdisme dit keer vermengd met een zeer oprechte rode draad over dat wat echt telt in het leven.

Telegraaf****

Hoe doet hij dat toch? Onze Henry? Onze deksels sympathieke beroepsklungel? Hoe wurmt hij zich toch steeds weer door de doldrieste realiteit van het maffe bestaan? Met slapstick natuurlijk. Met rare verhalen en rake liedjes. Met ‘treffende imitaties en ongemakkelijke tussendoortjes.’ (de Volkskrant) Onze Henry is hilarisch en ontregelend. Onze Henry ‘heeft een rijke fantasie, waardoor hij je steeds weer verrast met de meest bizarre gedachtekronkels.’ (Trouw) Onze Henry heeft zijn absurdisme dit keer vermengd met een zeer oprechte rode draad over dat wat echt telt in het leven, wat zorgt voor een interessante verdiepingsslag in zijn werk.’ (De Telegraaf) Kortom: Onze Henry is knettergek met inhoud. Misschien is dat wel de enige manier om te dealen met de dingen. Voor Onze Henry werkt het in elk geval perfect.

(Foto: Jouk Oosterhof)

Een fragment uit zijn eerdere voorstelling Sluimer

Delen op: Facebook Twitter

Cookies

We maken gebruik van cookies zodat u onze website prettiger kunt gebruiken. U kunt hierover meer lezen in ons privacystatement.

Privacystatement

X