di 19 mei – wo 20 mei

VIGGO WAAS

De Meestervoorspeller

Kies & Bestel >

Is hij Charles Aznavour? De joodse lijkensjouwer in de Tweede Wereldoorlog? Of een charlatan die alomheersende angsten misbruikt?

Je had het kunnen zien aankomen. Viggo Waas, in het theater, als De Meestervoorspeller. Jarenlang meestervoorspelde hij bij Edwin Evers voetbaltoernooien en olympische uitslagen. Elke maandag voorspelt hij de sport bij Mattie en Marieke op Qmusic. En nu gaat hij next level. Maar hoe? Ontpopt hij zich als een profeet die de komst van de Messias aankondigt? Orakelt hij over een betere wereld? Of vindt hij juist dat we onze kansen hebben verspeeld? Is hij Charles Aznavour? De joodse lijkensjouwer in de Tweede Wereldoorlog? Of een charlatan die alomheersende angsten misbruikt? Is hij dat misschien allemaal tegelijk? Na het afscheid van NUHR en ontelbare omwegen is Viggo Waas weer waar hij hoort. Op het podium. Om te helpen. En troost te bieden. Ook aan zichzelf. Dat zien we nu al aankomen.

(Foto: Danielle Kwaaitaal)

Delen op: Facebook Twitter

Cookies

We maken gebruik van cookies zodat u onze website prettiger kunt gebruiken. U kunt hierover meer lezen in ons privacystatement.

Privacystatement

X