di 23 jun – di 23 jun

KEES VAN AMSTEL

Een bang jongetje... (Reprise)

Kies & Bestel >

'Kees van Amstel weet van elke situatie wel iets komisch te maken.' (**** de Volkskrant)

Van Amstel ontpopt zich als een komiek van de bovenste plank die vol gas geeft en zijn zaal laat schudden van het lachen.

Theaterkrant

Het leven is net een zwembad. Vindt hij. En hij zwemt niet. Kees van Amstel staat langs de kant en kijkt toe. Hoe anderen het hoofd boven water proberen te houden. Althans, dat zegt zijn therapeut. Dan kun je twee dingen doen. Langs de kant blijven staan. Of vol het leven in duiken. Kees koos optie drie. Hij zocht een nieuwe therapeut. En hij maakte een nieuw cabaretprogramma. Met verhalen. En grappen. Heel veel grappen. Kees van Amstel is Een bang jongetje dat hele enge dingen doet. Die comedian is bij Comedytrain, druktemaker op NPO Radio 1, een van de breinen achter Dit Was Het Nieuws, en Klikbeet. Hij ‘vertelt met sjeu’ (de Volkskrant) en ‘laat zijn verhalen glanzen’ (NRC). Dus neem vooral een duik in zijn hoofd. En ga kopje onder. I rest my Kees.

(Foto: Simone Peerdeman)

Kees van Amstel over kinderspeelgoed

Delen op: Facebook Twitter

Cookies

We maken gebruik van cookies zodat u onze website prettiger kunt gebruiken. U kunt hierover meer lezen in ons privacystatement.

Privacystatement

X