zo 14 jun – zo 14 jun

GIJS GROENTEMAN, FRANK GROOTHOF & DICK VAN DER STOEP

DE GROTE HARRY BANNINK PODCAST ON TOUR (REPRISE)

Kies & Bestel >

Ieder lied van Annie M.G. Schmidt wordt moeiteloos meegezongen. Dankzij Harry Bannink. Maar die maakte ook duizenden ándere liedjes. En ook dat zijn meesterwerken.

Een groot componist. Dat was hij. Harry Bannink. Onvergetelijke melodieën heeft hij gemaakt. Ieder lied van Annie M.G. Schmidt wordt moeiteloos meegezongen. Dankzij Harry Bannink. Maar die maakte ook duizenden ándere liedjes. En ook dat zijn meesterwerken. Waarvan het ongehoord is dat ze al die tijd ongehoord bleven. Bleven. Verleden tijd. Want De Grote Harry Bannink Podcast van Gijs Groenteman heeft de afgelopen tijd een hoop van Harry laten herleven. En dat doet hij, tot onze niet geringe vreugde, ook in het theater. Samen met Frank Groothof. Een groot Harry Bannink-vertolker. Zij nemen je mee in een duizelingwekkende duik in Harry Banninks oeuvre. Gijs leidt in, Frank vertelt. En Dick van der Stoep, de ouwe Bannink-getrouwe, orkestleider van diverse Schmidt/Bannink-musicals, begeleidt. De GHBPOT is een avond vol verhalen. Vol muziek en emotie. Volle zaal.

(Foto: Jonathan Herman)

Frank Groothof - Nooit verhuisd (tekst Willem Wilmink, muziek Harry Bannink)

Delen op: Facebook Twitter

Cookies

We maken gebruik van cookies zodat u onze website prettiger kunt gebruiken. U kunt hierover meer lezen in ons privacystatement.

Privacystatement

X