do 23 jan – zo 26 jan

ALEX PLOEG

Ultimatum (Reprise)

Kies & Bestel >

Dé culturele verrassing van 2019.

Met zijn moeilijk beheersbare brein herinnert Ploeg aan collega's als Ronald Goedemondt en Wim Helsen, ook meesters in het krankzinnig absurdiseren van alledaagse taferelen.

Trouw****

Hij is terug. Dé culturele verrassing van 2019. Volgens NRC. Hét comedytalent van het jaar, deed de Volkskrant daar een opschepperige schep bovenop. Alex Ploeg zal er aarzelend om gejuicht hebben. Hij is een zelfverzekerde jongen die het allemaal niet meer weet. Een vat vol tegenstrijdigheden. Die rake vragen stelt over onderwerpen die er niet toe doen. Die razendsnel is, maar stagneert. Een succesvolle mislukking is hij. In Ultimatum doet hij een ultieme podiumpoging om, ondanks alles, toch een keer volwassen te worden. Met verrassend veel vaart en begiftigd begitaard gaat hij zijn wereld te lijf. Hij won de Publieksprijs op Cameretten, veroverde de pers en pakte onze zaal in. Dus is hij terug. Alex is back. Ploeg. In zijn eentje. Over tegenstrijdheden gesproken.

(Foto: Diederick Bulstra)

Trailer Ultimatum

Delen op: Facebook Twitter

Cookies

We maken gebruik van cookies zodat u onze website prettiger kunt gebruiken. U kunt hierover meer lezen in ons privacystatement.

Privacystatement

X