di 10 mrt – za 14 mrt

ROUÉ VERVEER

"Zo Goed Als Nieuw"

Kies & Bestel >

Een tsunami improvisaties in een zee van zelfspot.

Hij mag van geluk spreken. Vinden wij. Zijn zalen zitten vol, zijn boek Waarom? Daarom! is een bestseller en hij stond met zijn Gabbers acht keer in een uitverkochte Ziggo Dome. Geen wonder dat zijn smile steeds zo big van het tv-scherm spat. Roué Verveer is een gelukkig man. Optimistisch. Vrolijk. Ziet nergens problemen. En maakt daar grappen over. En speelt daarmee zijn zalen plat. Hij is "Zo Goed Als Nieuw". In zijn nieuwe show weer een lawine van hilariteit. Een tsunami improvisaties in een zee van zelfspot. In geuren en kleuren schotelt hij je zijn ervaringen voor. Aangedikt met heerlijke humor en hier en daar overgoten met maatschappijkritische noten. Als Roué spreekt, is het een feest om te luisteren. Vinden wij. Zijn zalen zitten zo vol. Wie een kaartje kan bemachtigen, mag van geluk spreken.

LET OP: Deze voorstellingen bevatten een voorprogramma verzorgd door een opkomend cabarettalent! Roué heeft deze cabaretiers zelf uitgekozen en hoopt dat je dit leuke extraatje kan waarderen. De volgende cabaretiers komen langs: Yunus Aktas (dinsdag), Bugra Gedik (woensdag), Jasper van der Veen (donderdag), Glodi Lugungu (vrijdag) en Hassan el Rahaui (zaterdag). 

(Foto: Raul Neijhorst)

Een fragment uit een eerdere voorstelling van Roué Verveer

Delen op: Facebook Twitter

Cookies

We maken gebruik van cookies zodat u onze website prettiger kunt gebruiken. U kunt hierover meer lezen in ons privacystatement.

Privacystatement

X