wo 4 sep – wo 4 sep

Verplicht Spelen (reprise)

HERMAN IN EEN BAKJE GEITENKWARK

Kies & Bestel >

'Één allerlaatste keer 'Verplicht Spelen'! Jeetje pietje! Mozes in een bootje! Vet leuk! Kom nog een keer, kom voor het eerst, stuur je vrienden, of je vijanden als je ons haat. Eén ding staat vast: we gaan er een feestje van maken. Waarbij "feestje" het understatement van de eeuw is. Zegt het voort! En wees erbij.'

Soms weet je niet waar je naartoe gaat in het leven. Bijvoorbeeld naar ons. Dat is niet erg.

Herman in een bakje geitenkwark

Er zijn zo van die ervaringen die je leven op zijn kop zetten. Je maakt het mee en je weet meteen: alles is anders. Herman in een bakje Geitenkwark is zo’n ervaring. Eén podium, vier jongens en een veelvoud aan absurde bedenksels. ‘Benny, Polle, Rein en Rob zijn heel muzikaal en staan met aanstekelijke energie op het toneel.’ (Trouw) Hun energieke samenzang maakt dingen in je los op plaatsen waarvan je niet eens wist dat je daar dingen had. Je wilt lachen en huilen. Denken en voelen. Lekker achterover en op het puntje van je stoel. Kiezen hoeft niet. Het mag allemaal. Bij Herman in een bakje Geitenkwark is het Verplicht Spelen. Je mag knoeien met precisie en sterven van vreugde. Je mag een hond onder het ijs en een speeltuin na de apocalyps. Een ervaring die je niet wilt missen.

Regie: Kees Prins

Delen op: Facebook Twitter

Cookies

We maken gebruik van cookies zodat u onze website prettiger kunt gebruiken. U kunt hierover meer lezen in ons privacystatement.

Privacystatement

X