ma 30 sep – ma 30 sep

MARTIJN KARDOL (try-out)

Kennismaking DKK voor studenten

Kies & Bestel >

Try-out nieuwe voorstelling Martijn Kardol, speciaal voor studenten.

Ooit scheurde hij hier de kaartjes van het publiek. Nu bescheurt dat publiek zich om hém. Martijn Kardol. Dit seizoen in de theaters met zijn nieuwe, tweede avondvullende voorstelling Welkom. Nu nog in de try-out fase en speciaal daarom deze avond in De Kleine Komedie voor studenten. Voor Martijn een avond om zijn programma voor een jong publiek te spelen, voor studenten van Amsterdam om voor een zachte prijs kennis te maken met De Kleine Komedie én een talentvolle cabaretier.

Martijn won het Groninger én het Leids Cabaret Festival. Alle prijzen. En allen prijzen hem. ‘Indrukwekkend’ (NRC), ‘Uitstekende verteller’ (de Volkskrant ****) en ‘hilarische observaties.’ (Theaterkrant ****) Zijn debuutprogramma Bang werd vorig seizoen genomineerd voor de Neerlands Hoop. En nu is er Welkom. Waarin Martijn contact zoekt met de wereld en de mensen om hem heen. Of in ieder geval een poging daartoe doet. Want alles is beter dan in eenzaamheid te eindigen. Daarom zet hij zijn voordeur op een kier. Maakt hij hem verder open of gooit hij hem dicht? Hoe dan ook: wij zetten onze deur graag voor hem open. Hij heet Martijn Kardol, wij heten hem Welkom. En we laten een ander de kaartjes wel scheuren.
Regie: Wimie Wilhelm

Delen op: Facebook Twitter

Cookies

We maken gebruik van cookies zodat u onze website prettiger kunt gebruiken. U kunt hierover meer lezen in ons privacystatement.

Privacystatement

X