vr 23 jun – vr 23 jun

JAN ROT, MARJOLEIN MEIJERS & JAN VAN DER MEIJ

AN & JAN VAKANTIEALBUM

Kies & Bestel >

Geef het maar toe. Je snakt naar snikheet. Naar de grote vakantie. Net als vroeger. Toen de zomers eindeloos leken. Bij ons kom je alvast in de juiste stemming. Met de heetste hits en de leukste liedjes. Uit de meest exotische streken.

Stap ik het podium op heb ik altijd het gevoel dat er iets gaat gebeuren wat er gisteren niet was en morgen ook niet. De Kleine Komedie, altijd iets meer

Jan Rot

Geef het maar toe. Je snakt naar snikheet. Naar de grote vakantie. Net als vroeger. Toen de zomers eindeloos leken. Bij ons kom je alvast in de juiste stemming. Met de heetste hits en de leukste liedjes. Uit de meest exotische streken. Dans de Lambada. Doe de Bamboleo. Zing mee met Borriquito, over het ezeltje dat niet kon balken. Klamp je vast aan klassiekers als Summertime blues, Dreadlock Holiday en Summer in the city. Stuk voor stuk bekende stukken, maar dan wel in het Nederlands hertaald. Zodat ze toch weer nieuw zijn. Net zo fris als ze je vroeger in de oren klonken. Hertaalvirtuoos Jan Rot en oud-Berinizangeres Marjolein Meijers zingen voor. An & Jan voor intimi. Begeleid door de bas van An en de gitaar van Jan van der Meij. Blader met ons door An & Jan Vakantiealbum. En het wordt zomer.

Fotograaf: Okapi

Delen op: Facebook Twitter