Midnight Special Met Bertolf
De Kleine Komedie En Dj St Paul

Midnight Special Met Bertolf
Bertolf is bij DJ St. Paul te gast tijdens de tweede editie van Midnight Special. Een avond lang zullen ze het met een aantal gasten hebben over inspiratie, het schrijven van liedjes maar bovenal over de liefde voor muziek. Tijdens de Midnight Special speelt Bertolf voor het eerst nieuwe nummers van zijn derde album dat eind maart uitkomt. Aansluitend aan het programma draaien DJ St. Paul en Bertolf hun favoriete platen.
Midnight Special is een theaterprogramma over muziek en de liefde voor muziek. Een avond die verder gaat dan een minuut op televisie of een interview in de krant en is geïnspireerd op Later with Jools Holland, Zomergasten, In de Hoofdrol en High Fidelity. Inleidingen en interviews door St. Paul, mooie beelden en natuurlijk veel muziek.
DJ St. Paul staat voor wat hij draait, of het nou in de club, op zijn blog of in zijn radioprogramma is. Als beroepsliefhebber praat en schrijft hij over popmuziek in al haar verschijningsvormen. Hij zet met Midnight Special zijn eerste voorzichtige stappen in het theater.

Volg @Bertolf op twitter.

Speeldata

  • maart 2012