di 19 dec – zo 24 dec

DE PARTIZANEN & GASTEN

Kerst in Partizanië

Kies & Bestel >

Met speciale gasten Patrick Laureij, Pieter Bouwman en (afwisselend) Micha Wertheim, Wim Helsen, Tim Fransen, Kees van Amstel. En een après-skihut!

Kerstmis is het feest waarop we samenkomen met het Whatsapp-groepje dat we familie noemen. Een periode van bezinning ook, waarin we de rust en tijd hebben om na te denken over vragen als: “Wat gaan we doen met oud & nieuw? En waarom heb ik daar geen zin in?”
Speciaal voor kerstlovers en kersthaters komen De Partizanen naar De Kleine Komedie met een kersverse verkerste versie van hun bejubelde voorstelling Welkom in Partizanië.

Verwacht alle sketches zoals je ze van De Partizanen gewend bent, maar dan aangevuld met kerstclichés in de overdrive: Glühwein, nepsneeuw, geforceerde gezelligheid; het zal er zijn.
Laat de Top2000 even voor wat ’ie is – de Dire Straits luisteren kan altijd nog – en kom naar De Kleine Komedie voor een verbroederend achtbaanritje door de tijdgeest. Met gratis glühwein voor iedereen en elke avond een speciale kerstverrassing. 

Want of je nou in god gelooft, in allah, of in chia-zaadjes: kerst is er voor iedereen!

Beeld: Roger Cremers & Jeroen Kolkman

Welkom in Partizanië/Welkom in Partizanie/Partizanen en gasten

Delen op: Facebook Twitter