ma 20 nov – ma 20 nov

DIMITRI VERHULST & CORRIE VAN BINSBERGEN

Godverdomse Dagen op een Godverdomse Bol (première)

Kies & Bestel >

De roman Godverdomse Dagen op een Godverdomse Bol van Dimitri Verhulst is een vlijmscherpe vertelling, bijtend en met een ironische onderlaag. Het bizarre verhaal heeft bij Corrie van Binsbergen alle muzikale registers open gezet.

Meer schone kunsten zal je in de rest van je leven nauwelijks meer treffen... Gaat het zien, gij godverdomse, thans-nog-onbedreigden-der-aarde!

Rinus van der Heijden (Jazz Nu)

Het is een hele mond vol: Godverdomse Dagen op een Godverdomse Bol. De titel prijkt op de voorkant van de roman van Vlaming Dimitri Verhulst en is allesbehalve een oppervlakkige en bitterzoete vertelling. Eerder vlijmscherp, bijtend en met een ironische onderlaag. Het verhaal loopt vanaf het moment dat we uit het water kropen en op twee benen gingen lopen tot en met de jaren dat we elkaar naar de andere wereld zijn gaan bombarderen. Zijn bizarre verhaal heeft bij Corrie van Binsbergen alle muzikale registers open gezet. En ze heeft haar band voor deze gelegenheid aangevuld met de strijkers van het Vlaamse Sun*Sun*Sun String Orkestra.

Fotograaf: Ben van Duin

Delen op: Facebook Twitter