di 30 jan – wo 31 jan

FRESKU

Welkom bij de Fresku Show (reprise)

Kies & Bestel >

Fresku voelt een noodzaak om het leven en de wereld te begrijpen. Hij voert een innerlijke oorlog met, gelukkig, poëzie en humor als belangrijkste wapens.

Ik ken Fresku privé. Hij is grappig, lief, charmant, origineel en kwetsbaar, ÉN HIJ IS EEN RAPPER DUS LAAT IE OPZOUTEN NAAR DE POPPODIA! DE KLEINE KOMEDIE IS VAN ONS CABARETIERS!

Theo Maassen

Zijn verhaal leest als een jongensboek. Na zijn jeugd in een compleet blank milieu in de lichtstad was daar ook de donkere omgeving op Curaçao. Hij droomde al vroeg van een carrière als zanger, tekenaar of schrijver. Maar hij ging werken in de riemenfabriek van Eindhoven, logisch. In de pauzes schreef hij zijn rapteksten en na het werk maakte hij persiflerende filmpjes. De typetjes die hij daar neerzette werden BN’ers. Binnen no time had hij een platencontract op zak en een aantal jaren later was het ‘Houdoe’ riemenfabriek: Fresku was geboren. Lowlands, Paaspop en een uitverkocht Paradiso volgden. Fresku voelt een noodzaak om het leven en de wereld te begrijpen. Hij voert een innerlijke oorlog met, gelukkig, poëzie en humor als belangrijkste wapens.

Fotograaf: Melissa Verhoeven Ontwerp: Toykyo

Trailer Welkom bij de Fresku Show
Delen op: Facebook Twitter