zo 11 feb – zo 11 feb

JW ROY

A Room Full Of Strangers (première)

Kies & Bestel >

Ken je dat gevoel? Dat ietwat onheilspellende, unheimische gevoel dat je op de gekste plekken en momenten overvalt? De Brabander zingt en vertelt erover in zijn Americana, country en rootsmuziek.

Net als je denkt dat het stormpje van de Nederlandse country wat is gaan liggen, zeilt er weer een plaat binnen van Jan Willem - oftewel JW - Roy, een van de hoogwaardigheidsbekleders van de nederamericana.

de volkskrant****

Laat JW Roy maar los. Zelfs in A Room Full Of Strangers. Want ken je dat gevoel? Dat ietwat onheilspellende, unheimische gevoel dat je op de gekste plekken en momenten overvalt? Vervreemding, ongemak. Het kan je bekruipen op je werk, in de kroeg of op een feest waar je niemand kent. Als kind, stamelend en stotterend bezig met een spreekbeurt of jaren later bij je thuis, je realiserend dat de liefde voorbij is. De Brabander zingt en vertelt erover in zijn Americana, country en rootsmuziek. Zijn begeleidingsband The Royal Family bestaat uit Judith Renkema, Roel Spanjers, Cok van Vuuren en Rob Wijtman. Don’t be a stranger en kom kijken, luisteren.

Fotograaf: Femke Hoogland

JW Roy - 20 jaar recording artist

Delen op: Facebook Twitter