za 23 jun – ma 25 jun

HELDEN MET HUMOR

International Comedy Festival

Kies & Bestel >

Comedian, cabaretier en theatermaker Jan Jaap van der Wal presenteert een programma met vijf Europese comedians rond het thema De Grap.
(The performances are English spoken. For English text: see below)

Comedian, cabaretier en theatermaker Jan Jaap van der Wal presenteert een programma met vijf Europese comedians rond het thema De Grap. Naast Engelstalige optredens is er een randprogramma dat op speelse wijze het wezen van de humor onderzoekt. Ook wordt er ingegaan op de verschillen tussen het gevoel voor humor binnen Europa. Het programma kijkt daarbij breder dan stand-up comedy alleen. Want in tijden van maatschappelijke onrust floreert de satire. We can be heroes! Voor bezoekers met podiumambities of comedyschrijvers in spe is er overdag een workshopprogramma. Hou voor lineup en randprogramma onze media in de gaten of meld je aan voor de nieuwbrief. Dit programma wordt geproduceerd in samenwerking met De Harmonie in Leeuwarden.

Aan deze editie werken mee: Marina Orsag (Kroatië) Yacine Belhousse (Frankrijk), Katerina Vrana (Griekenland/Engeland), Ari Matti Mustonen (Estland) en Martina Ipša (Slovenië). 

Fotograaf: Ellie van den Brande

English information
Dutch Comedian Jan Jaap van der Wal created, in collaboration with De Harmonie Leeuwarden, a international festival based on the topic 'The Joke'. Participants in this edition are comedians Marina Orsag (Croatia) Yacine Belhousse (France), Katerina Vrana (Greece / England), Ari Matti Mustonen (Estonia) and Martina Ipša (Slovenia).

In addition to English-language performances, there is a sideprogram that explores the essence of humor in a playful way. For visitors with stage ambitions or comedy writers, there is a workshop program during the day. 

Delen op: Facebook Twitter