ma 14 mei – ma 14 mei

MARC-MARIE HUIJBREGTS

GETEKEND (reprise)

Kies & Bestel >

Tilburg 1964 en vandaag, dat zijn de piketpaaltjes die geslagen worden door de man die misschien niet geworden is wie hij het liefst had willen zijn. Wij zeggen: gelukkig maar!

Huijbregts heeft een prachtige stem en wanneer hij begint te zingen verdwijnt zijn, al dan niet gespeelde, onzekerheid als sneeuw voor de zon.

De Telegraaf

De veelzijdigheid straalt af van deze kleine grote cabaretier, chansonnier, acteur, typeur en rasverteller. Dat alles komt samen in zijn zesde voorstelling GETEKEND. En getekend zijn we allemaal. Door alles wat ons in het leven overkomt. Voor Marc-Marie zijn het zijn geringe lengte, zijn ietwat hoge stemgeluid en zijn seksuele geaardheid die het hem in zijn jeugd niet gemakkelijk hebben gemaakt. Daardoor is GETEKEND wel een persoonlijk programma geworden dat drijft op oprechte emotie. En gelukkig is er naast zoveel moois ook altijd nog ruimte voor die bevrijdende schaterlach. Die van hemzelf. Of die van zijn publiek, dat hem omarmt vanwege zijn eerlijkheid en kwetsbaarheid. Tilburg 1964 en vandaag, dat zijn de piketpaaltjes die geslagen worden door de man die misschien niet geworden is wie hij het liefst had willen zijn. Wij zeggen: gelukkig maar! Was getekend: De Kleine Komedie.

Beeld: Studio Boot

Marc-Marie Huijbregts / Marc Marie Huijbregts

Delen op: Facebook Twitter