ma 15 jan – ma 15 jan

Micha Wertheim, Paulien Cornelisse en gasten

ECHT GEBEURD GALA

Kies & Bestel >

Een speciale editie van Echt Gebeurd! Een avondvullende feesteditie ter ere van de 150e podcast. Met de beste verhalen en vertellers en een sprankeltje glitter & glamour.

Alles wordt uit de kast gehaald. Zelfs een galajurk. Het thema is Vrienden? Een editie over vriendschap en alles wat daar bij hoort, van samen uit, samen thuis, tot een alibi verlenen bij een slippertje en vriendenvakanties in t bungalowpark.
Dus besties, matties, kameraden, BFF’s en bro’s, hoe je het ook noemen wil, we zijn vrienden. Vrienden voor het leven. En voor je vrienden ga je door dik en dun en knijp je soms een oogje dicht.

Echt Gebeurd werd opgericht door Paulien Cornelisse en Micha Wertheim en is een podium waar mensen waargebeurde verhalen vertellen. De beste verhalen staan ook online en met 10.000 vaste luisteraars is het één van 's lands best beluisterde Nederlandstalige podcasts.
Echt Gebeurd is duur om te maken en om dit ook in de toekomst nog steeds mogelijk te maken organiseren ze deze bijzondere feesteditie waarvan de opbrengst wordt gebruikt voor de Echt Gebeurd-Podcast.

'Mocht je die podcast echt een warm hart toedragen, dan kun je zelfs voor duur geld een VIP-kaartje bestellen. Die zijn wat prijziger, maar je krijgt er een meet and greet bij. Dat maakt 't een leuk cadeau voor Sint Kerst of Hanouka. Maar je mag ook zelf een feestdag verzinnen. Wij beloven dat het geld gebruikt zal worden om ook in de toekomst mooie verhalen en goede vertellers te verzamelen.' (Micha Wertheim)

Delen op: Facebook Twitter