zo 28 okt – ma 29 okt

Spinvis

In Werkelijkheid (première)

Kies & Bestel >

Samen met Saartje van Camp leidt Spinvis ons rond in een OMG-omgeving waarin alles mogelijk is. Visueel en muzikaal. Verstild en keihard. Met nieuwe liedjes en oudere.

Eigenlijk gaat het over heel iets anders. Niet over het verhaal, maar over het verhaal achter dat verhaal. Al vertelt ook dat verhaal niet alles. En juist dat levert weer een mooi verhaal op. Spinvis neemt je mee naar zijn eigen, onnavolgbare universum. Een OMG-omgeving waarin alles mogelijk is. Waar niets is wat het lijkt. Toch speelt In Werkelijkheid zich af in een wereld die in werkelijkheid de onze zou kunnen zijn. Samen met Saartje van Camp leidt Spinvis ons rond. Visueel en muzikaal. Verstild en keihard. Met nieuwe liedjes en oudere. Met verrassende arrangementen. Zijn vorige show Trein/Vuur/Dageraad ‘schitterde met de schoonheid van tedere wijsheid.’ (de Volkskrant) In In Werkelijkheid doet hij in wezen hetzelfde. Maar dan heel anders.

Fotograaf: Hanco Kolk

 

Spinvis - Hallo Maandag (van zijn album Trein Vuur Dageraad)

Delen op: Facebook Twitter

Cookies

We maken gebruik van cookies zodat u onze website prettiger kunt gebruiken. U kunt hierover meer lezen in ons privacystatement.

Privacystatement

X