di 4 jun – wo 5 jun

KIKI SCHIPPERS

Waar (2019)

Kies & Bestel >

De voorstelling WAAR van Kiki Schippers, die afgelopen oktober is uitgesteld als gevolg van een ongeluk, zal worden ingehaald op 4 & 5 juni. Als u in oktober kaarten had gekocht is het niet nodig om nieuwe kaarten aan te vragen. Mensen die kaarten hadden voor dinsdag 30 oktober kunnen met hun huidige kaarten naar de voorstelling op dinsdag 4 juni, en de mensen die kaarten hadden voor woensdag 31 oktober kunnen met hun huidige kaarten naar de voorstelling op woensdag 5 juni. 

Schippers heeft een prachtige en veelzijdige stem, ze schrijft beeldende liedteksten die vaak halverwege ineens van betekenis kantelen. Daarin vindt ze een ontroerende kwetsbaarheid.

Theaterkrant

Ze is eigenwijs. Dat is waar. Ze is ontwapenend. Ook waar. Ze is kwetsbaar en fel. Allemaal waar. Maar vooral is ze Kiki Schippers. De vrouw die Cameretten won. En de Annie M.G. Schmidtprijs. En het hart van haar publiek. Haar debuut Wie Kijkt? werd luid bejubeld. Veel sterren in de pers, veel complimenten van collega’s, veel zindering in de zalen. ‘Een intrigerend talent’, juichte NRC. ‘Verrassend en veelzijdig.’ Maar is dat wat ze wil zijn? Waar is ze naar op zoek? Naar het allermooiste lied? De treffendste metafoor? Het grappigste verhaal? Of gewoon de keiharde waarheid? In Waar zoekt Kiki naar haar ikik. Hoopt ze zichzelf tegen te komen. Haar ziel te vinden. Hoe ze dat het beste kan doen? Op haar onweerstaanbaar grappige, eigen eigenwijze wijze. Dat is helemaal Waar.

Fotograaf: Jaap Reedijk

Kiki Schippers - Alles Komt Goed

Delen op: Facebook Twitter

Cookies

We maken gebruik van cookies zodat u onze website prettiger kunt gebruiken. U kunt hierover meer lezen in ons privacystatement.

Privacystatement

X