di 30 okt – wo 31 okt

KIKI SCHIPPERS

Waar (Première)

Kies & Bestel >

‘Een intrigerend talent’, juichte NRC. ‘Verrassend en veelzijdig.’ Maar is dat wat ze wil zijn? Waar is ze naar op zoek? Naar het allermooiste lied? De treffendste metafoor? Het grappigste verhaal? Of gewoon de keiharde waarheid?

Ze is eigenwijs. Dat is waar. Ze is ontwapenend. Ook waar. Ze is kwetsbaar en fel. Allemaal waar. Maar vooral is ze Kiki Schippers. De vrouw die Cameretten won. En de Annie M.G. Schmidtprijs. En het hart van haar publiek. Haar debuut Wie Kijkt? werd luid bejubeld. Veel sterren in de pers, veel complimenten van collega’s, veel zindering in de zalen. ‘Een intrigerend talent’, juichte NRC. ‘Verrassend en veelzijdig.’ Maar is dat wat ze wil zijn? Waar is ze naar op zoek? Naar het allermooiste lied? De treffendste metafoor? Het grappigste verhaal? Of gewoon de keiharde waarheid? In Waar zoekt Kiki naar haar ikik. Hoopt ze zichzelf tegen te komen. Haar ziel te vinden. Hoe ze dat het beste kan doen? Op haar onweerstaanbaar grappige, eigen eigenwijze wijze. Dat is helemaal Waar.

Fotograaf: Pleunie van Raak

Kiki Schippers - Alles Komt Goed

Delen op: Facebook Twitter

Cookies

We maken gebruik van cookies zodat u onze website prettiger kunt gebruiken. U kunt hierover meer lezen in ons privacystatement.

Privacystatement

X