ma 15 okt – ma 15 okt

PERCOSSA

BAM!

Kies & Bestel >

BAM! is totaaltheater van de bovenste klankplank. Percossa speelt met traditionele instrumenten, maar ook met alles wat jij van thuis hebt meegebracht. Tandenborstels, kinderwagens, paraplu’s, wat dan ook. Overal halen ze geluid uit.

Uit alles, echt alles, kan Percossa klank en ritme krijgen.

De Volkskrant****

In 2017 was het. Toen werden ze uitgeroepen tot beste slagwerkgroep van het jaar. Maar ze hebben het niet gehoord. Hun percussieritmes overstemden alles. Percossa haalt namelijk overal geluid uit. ‘Uit alles, echt alles, kan Percossa klank en ritme krijgen’, hapte de Volkskrant naar adem. ‘Humor, ontroering en interactie met het publiek zorgen voor oorverdovende uitspattingen en breekbare composities.’ BAM! is totaaltheater van de bovenste klankplank. Ze spelen met traditionele instrumenten, maar ook met alles wat jij van thuis hebt meegebracht. Tandenborstels, kinderwagens, paraplu’s, wat dan ook. Overal halen ze geluid uit. Altijd zijn ze even virtuoos. Steeds weer nemen ze je mee in hun ‘muzikale achtbaan.’ (de Volkskrant) Dus vooral die paraplu’s zijn wel handig. Want het dak gaat eraf. Ook in 2018.

Fotograaf: Mark Engelen

Delen op: Facebook Twitter

Cookies

We maken gebruik van cookies zodat u onze website prettiger kunt gebruiken. U kunt hierover meer lezen in ons privacystatement.

Privacystatement

X