do 18 okt – vr 19 okt

MATROESJKA

BRAINWASH (Première)

Kies & Bestel >

Het illustere technocabaretduo Matroesjka zet je brein onder stroom. Hun beats zijn begeesterend, hun personages ontluisterend, hun sketches hersenkrakend.

Krankzinnig zijn ze, de tijden. Korte metten moeten we met ze maken. Actualiteit is er om te fileren. En dat is precies wat Matroesjka doet. Het illustere technocabaretduo zet je brein onder stroom. Hun beat zijn begeesterend, hun personages ontluisterend, hun sketches hersenkrakend. Met Eeuwig Vlees hadden ze ‘een energiek, stampend debuut’ (NRC) en ook in BRAINWASH zijn ze weer monsterlijk muzikaal en gekmakend grappig. In het tijdperk van Trump, terreur en #metoo leggen zij al hun vingers op alle zere plekken. Alleen dikke beats en harde grappen kunnen ons nog redden. Dat is de methode-Matroesjka. Luisteraars van Giel Beelen weten dat, bezoekers van Lowlands weten dat en na vanavond weten jullie het ook. Krankzinnig zijn ze.

Regie: Titus Tiel Groenestege

Beeld: Curly and Straight

Een fragment uit hun vorige voorstelling Eeuwig Vlees

Delen op: Facebook Twitter

Cookies

We maken gebruik van cookies zodat u onze website prettiger kunt gebruiken. U kunt hierover meer lezen in ons privacystatement.

Privacystatement

X