do 25 okt – vr 26 okt

Willem Nijholt, Thom Hoffman, Ellen Deckwitz, Mei Li Vos e.a.

DE INDIË MONOLOGEN

Kies & Bestel >

Zeventig jaar. Zo lang is Indonesië onafhankelijk. De kolonie lijkt verre geschiedenis. Maar het is geschiedenis die nog steeds aan het geschieden is. Ons koloniale verleden staat volop in de belangstelling.

Gaat u naar beide voorstellingen van de Indië Monologen dan krijgt u € 10,- korting op uw kaarten. Kies dan voor prijssoort DUO KAART. (We controleren achteraf nog even of dit goed is gegaan)


Hoe werkt Nederlands-Indië door in ons land? In onze levens? In onze genen? Wat betekent ons vroeger voor ons later? De Indië Monologen gaat daar een scherp beeld van vormen. Twee avonden achter elkaar en met wisselende combinaties van gasten. Stuk voor stuk met een Indische achtergrond. Of met een sterke landband. Muzikaal geweldig omgordelvansmaragd door zangeres Astrid Seriese en gitarist Erwin van Ligten. Die ook zo hun linken hebben met de oude kolonie. Samen laten zij leven wat was. Met oog voor wat is. En met hoop op wat komt. Het worden mooie avonden.

Donderdag: Willem Nijholt (acteur) Marion Bloem (schrijver),
Herman Keppy (journalist) en Ellen Deckwitz (dichter/columnist)

Vrijdag: Mei Li Vos (politicus), Thom Hoffman (acteur/fotograaf),
Reggie Baay (schrijver), Theodor Holman (schrijver/columnist)


Beeld: Making Waves

Delen op: Facebook Twitter

Cookies

We maken gebruik van cookies zodat u onze website prettiger kunt gebruiken. U kunt hierover meer lezen in ons privacystatement.

Privacystatement

X