za 20 okt – za 27 okt

SVEN RATZKE

HOMME FATALE (Reprise)

Kies & Bestel >

HOMME FATALE is een geestwegblazende aaneenschakeling van absurde verhalen en steengoede muziek. Geschreven door singer-songwriters als Rufus Wainwright en Dez Mona. En begeleid door een virtuoze band.

Ratzke is een ongepolijst en begenadigd podiumbeest die ons meeneemt in een surrealistische trip. Een show van wereldklasse.

Berliner Morgenpost*****

Hoezo de vrouw? Waarom moet het altijd de femme zijn die fatale is? Die het andere geslacht slacht? Sven Ratzke draait het om. In HOMME FATALE zet hij de raadselachtige man centraal. De rebel. Het buitenbeentje. De oplichter. De duivel en de hartendief. En weer verrast Ratzke met een ‘ondefinieerbare mix van cabaret, vaudeville en zang.’ (Scènes) ‘Een show van wereldklasse!’ jubelt de Berliner Morgenpost met vijf sterren. En Time Out New York noemt hem zelfs ‘the most exciting star of his generation.’ HOMME FATALE is een geestwegblazende aaneenschakeling van absurde verhalen en steengoede muziek. Geschreven door singer-songwriters als Rufus Wainwright en Dez Mona. En begeleid door een virtuoze band. ‘Allemachtig, wat een entertainer’, verzuchtte de Volkskrant. En dan die oogverblindende outfits! Komt. Dat. Zien.

Fotograaf: Erwin Olaf

Delen op: Facebook Twitter

Cookies

We maken gebruik van cookies zodat u onze website prettiger kunt gebruiken. U kunt hierover meer lezen in ons privacystatement.

Privacystatement

X