ma 22 okt – ma 22 okt

MICHIEL BORSTLAP

Georg (Première)

Kies & Bestel >

Met speltechnische spierballerij veroverde hij de wereld. Maar nu wil hij ook de harten veroveren. Minder aanslagen, meer onderbuik. 

Honderd jaar is hij. Ruim. Georg. De eerste piano van Michiel Borstlap. De internationaal gelauwerde muzikant leerde er als tienjarig jongetje op spelen. En nog steeds is hij gefascineerd door de doorleefde sound. Het ding tikt, het kraakt, maar juist die gebreken maken het instrument bijzonder. Die klanken hebben Michiel gemaakt tot wie hij nu is: eigengereid en alomberoemd. Met speltechnische spierballerij veroverde hij de wereld. Maar nu wil hij ook de harten veroveren. Minder aanslagen, meer onderbuik. Rust, stilte, contemplatie. ‘Het gaat om de ruimte tussen de noten’, zegt hij. ‘Want in die ruimte gebeurt echt iets.’ Wat er dan gebeurt? Dat is elke avond anders. Twee dingen weten we zeker. Eén: het behoort tot het mooiste dat hij ooit gemaakt heeft. En twee: Georg neemt hij mee.

Beeld: Marcel Truyens-Liquid Soul Photography

Michiel Borstlap - Atlantic

Delen op: Facebook Twitter

Cookies

We maken gebruik van cookies zodat u onze website prettiger kunt gebruiken. U kunt hierover meer lezen in ons privacystatement.

Privacystatement

X