zo 21 okt – zo 21 okt

FERNANDO LAMEIRINHAS

CUBA IN (Première)

Kies & Bestel >

Fernando Lameirinhas zou zomaar wat door Cuba gaan reizen. Maar het liep anders. Binnen de kortste keren was hij, in zijn eigen woorden, ‘liefdevol geïnfecteerd.’

Het begon zonder plan. Zonder bijbedoelingen. Fernando Lameirinhas zou zomaar wat door Cuba gaan reizen. Maar het liep anders. Binnen de kortste keren was hij, in zijn eigen woorden, ‘liefdevol geïnfecteerd.’ De Portugese singer-songwriter maakte kennis met de Cubaanse plattelandspoëzie. Met de traditionele muziek. Met de Cubaanse Son, die doordrenkt is van Spaanse en Afrikaanse ritmes. Hij herkende er een verwantschap in met zijn eigen fado. Volgens Lameirinhas zijn Portugal en Cuba muzikaal en emotioneel verwant. In CUBA IN neemt hij het publiek mee, om met zijn blik Cuba te ervaren. Om zowel de schoonheid als de schaduwzijde te ontdekken. De zwoelheid en de zweren. Om ook jullie liefdevol te infecteren.

Met: Toni Lameirinhas, Daniel de Moraes, Juan Pablo Dobal en Udo
Demandt (in wisselende samenstelling)

Fotograaf: Trees Neijndorff

Fernando Lameirinhas - Un fado a meu pai - Podium Witteman

Delen op: Facebook Twitter

Cookies

We maken gebruik van cookies zodat u onze website prettiger kunt gebruiken. U kunt hierover meer lezen in ons privacystatement.

Privacystatement

X