zo 4 nov – zo 4 nov

JEROEN ZIJLSTRA & TJITSKE JANSEN

Nieuws van twee kanten (Première)

Kies & Bestel >

Zijn klanken zijn ‘existentieel menselijk’ (Het Parool), haar poëzie ‘hakt erin als een bijl’ (De Groene Amsterdammer). Twee kanten die prachtig samengaan.

Muziek en literatuur. Kleinkunst en poëzie. Jazzy klanken en dichterlijke zinnen. Gaat dat samen? En of dat samen gaat! Jeroen Zijlstra en Tjitske Jansen brengen het beste van beide werelden bij elkaar. Nieuws van twee kanten is een literair-muzikale reis door hun leven. En dat van hun publiek. Het is een tocht langs broers en zussen, juffen en meesters, vrienden en geliefden, exen en collega’s. Levensredders en dasomdoeners. Langs dorpen en steden ook. Havens en schepen. Thuis en niet thuis. Jeroen Zijlstra, de rafelgerande, zeezoute muzikant. En Tjitske Jansen, de veelgeprezen en prettig pratende woordenvrouw. Zijn klanken zijn ‘existentieel menselijk’ (Het Parool), haar poëzie ‘hakt erin als een bijl’ (De Groene Amsterdammer). Twee kanten die prachtig samengaan. Met iets nieuws. Nieuws van twee kanten.

Fotograaf: Anne van Zantwijk

Delen op: Facebook Twitter

Cookies

We maken gebruik van cookies zodat u onze website prettiger kunt gebruiken. U kunt hierover meer lezen in ons privacystatement.

Privacystatement

X