zo 16 dec – ma 17 dec

LEBBIS

De Bovengrens (reprise)

Kies & Bestel >

Lebbis, op precies de juiste plek in tijd en ruimte, gaat ons wakker schudden. Want hij maakt zich zorgen. Ook op zondag 16 en maandag 17 december.

Lebbis is nog altijd een slimme David die niets liever doet dan het opnemen tegen de grote Goliath. Sarren tot hij scheel ziet, maar zelden zonder agenda en nooit zonder argumenten.

Het Parool

Actueel. Dat is De Bovengrens. Scherp. Kritisch. Lebbis, op precies de juiste plek in tijd en ruimte, gaat ons wakker schudden. Want hij maakt zich zorgen. Het gaat mis. Veertigduizend jaar geleden zaten we op de ondergrens. Waar zijn we nu? Zijn we bij De Bovengrens beland of zijn we er al voorbij? Waar gaan we heen met z’n allen? We willen teveel. Teveel eten. Teveel veiligheid. Alles voor elkaar hebben en er dan achter komen dat dat saai is. En daar gaat hij het deze avond met ons over hebben. Als vrienden onder elkaar. ‘Lebbis levert op overtuigende wijze kritiek op de menselijke domheid,’ schrijft NRC. ‘Zijn redeneringen zijn zo slim en subtiel dat je je snel laat overtuigen’, vierstert de Volkskrant. Dus doe alsof je thuis bent. Meander met hem mee. Wees een van zijn vrienden. Dan heb je zó’n avond!

Fotograaf: Martin Oudshoorn

Delen op: Facebook Twitter

Cookies

We maken gebruik van cookies zodat u onze website prettiger kunt gebruiken. U kunt hierover meer lezen in ons privacystatement.

Privacystatement

X