do 1 nov – do 1 nov

SANDRA VAN NIEUWLAND

Human Alien

Kies & Bestel >

Samen met haar band brengt ze liedjes met een verhaal. Een verhaal waar ze altijd iets achter zoekt. Een onontgonnen gebied.

Als ik aan De Kleine Komedie denk denk ik toch aan al die letters op de gevel. En past dat wel met mijn naam? Ik kijk er heel erg naar uit.

Sandra van Nieuwland

Als je dit leest, ben je een mens. Waarschijnlijk. Een persoon. Een moeder die van aanpakken weet. Een introverte broer. Of een min of meer succesvolle ondernemer (m/v). Je bent wie je bent. En hoe je bent. Maar hoe zou het zijn om te leven zónder jezelf? Dat je een andere rol aanneemt? Los komt van jouw wereld? In Human Alien wil Sandra van Nieuwland ontsnappen. Haar veilige omgeving loslaten. Om zo terecht te komen in een vers universum. Human Alien is ook de eerste track van haar nieuwe album. Weer een plaat vol prachtige songs en kleurrijke sferen. Zoals we van haar gewend zijn. Ook live. Samen met haar band brengt ze liedjes met een verhaal. Een verhaal waar ze altijd iets achter zoekt. Een onontgonnen gebied. Sandra heet
niet voor niets Van Nieuwland.

Fotograaf: IAMKAT

 

Sandra van Nieuwland - Stop the Clocks

Delen op: Facebook Twitter

Cookies

We maken gebruik van cookies zodat u onze website prettiger kunt gebruiken. U kunt hierover meer lezen in ons privacystatement.

Privacystatement

X