di 13 nov – do 15 nov

JAN BEUVING

Rotatie (Première)

Kies & Bestel >

‘Buitengewoon geestig’, zei de Volkskrant over zijn vorige voorstelling. Dus trekt hij een nieuw ruitjesoverhemd aan, zet hij als vanouds Tom Dicke achter de vleugel.

Een wiskundige draai. Dat is een Rotatie. En dat is precies wat Jan Beuving doet. Hij geeft een wiskundige draai aan de dingen. Hij telt zijn passen en past op zijn tellen. Hij staat ronduit vierkant achter zijn woorden. Lijnrecht tegenover wat krom is. Hij denkt over veel vlakken diep na. De taal maakt pirouetjes in zijn liedjes. De logica tolt in zijn zinnen. Dat gebeurde ook in zijn vorige programma Raaklijn. Het leverde hem de Neerlands Hoop op. ‘Buitengewoon geestig’, zei de Volkskrant. ‘Fier in de traditie van Drs. P en Kees Torn’, aldus NRC. Dus trekt hij een nieuw ruitjesoverhemd aan, zet hij als vanouds Tom Dicke achter de vleugel en geeft hij alles om zich heen een ronkende Rotatie. En of dat kundig is? Wis!

Foto: Maartje ter Horst & André Beuving

Jan Beuving - Lot

Delen op: Facebook Twitter

Cookies

We maken gebruik van cookies zodat u onze website prettiger kunt gebruiken. U kunt hierover meer lezen in ons privacystatement.

Privacystatement

X