di 6 nov – wo 7 nov

LAKSHMI

ADEM (Première)

Kies & Bestel >

‘Lakshmi weet de juiste elementen uit de pop-, elektronica- en singer-songwriterwerelden te combineren tot een weergaloos goed geheel.' (Platomania)

Ik ben ervan overtuigd dat je er helemaal ingezogen wordt, door haar muziek, performance en stem.

Eric Corton

Leo Blokhuis vindt het ‘bezwerend mooie muziek.’ Eric Corton voorspelt ‘een debuut waar je niet omheen kan.’ Kortom: Corton is om en Leo valt als een blok. LAKSHMI is een supertalent. En dit seizoen ook nog eens Muzikale Held! Poppodia, festivals, overal maakt ze diepe indruk met haar poëtische liedjes en haar wonderschone stem. Pop-noir is het. Muzikale droombeelden. Repertoire dat het beste tot zijn recht komt in het theater. En dat gaat nu gebeuren. Met ADEM. Een verhaal over helden en antihelden. Over dat wat perfect is en dat wat kraakt. Contrasten zoekt ze, in inhoud en muziek. Het is pop vs. electro vs. klassiek. Een complete beleving van klank en beeld. Met haar band en met haar liedjes. ‘Ik ben ervan overtuigd’, zegt Eric Corton, ‘dat je er helemaal ingezogen wordt, door haar muziek, performance en stem.’

Fotograaf: Kim Balder

De première van ADEM is op woensdag, dinsdag is de voorpremière.

LAKSHMI - Ahaa

Delen op: Facebook Twitter

Cookies

We maken gebruik van cookies zodat u onze website prettiger kunt gebruiken. U kunt hierover meer lezen in ons privacystatement.

Privacystatement

X