ma 5 nov – ma 5 nov

HADEWYCH MINIS

Minis Plus (Première)

Kies & Bestel >

'Minis is een krachtige en veelzijdige performer. Van iemand die zo goed kan zingen en bewegen, die zo goed gebruik maakt van haar diepe, vér dragende stem, accepteer je graag dat ze de baas speelt.' (Theaterkrant****)

Je hebt een voorstelling gemaakt, dat is leuk. Dan ga je op tournee, dat is gaaf. Maar dan mag je in De Kleine Komedie optreden, dat is, dat is, dat is HE-LE-MAAL FANTASTISCH!

Hadewych Minis

Is het een Hadewych? Is het een Minis? Nee! Het is Minis Plus. Een extended version van Hadewych Minis. Deze keer komen alle kanten en al haar kunnen samen. Ze strekt zichzelf uit van cabaret tot flamenco. Ze meandert van moederschap naar midlifecrisis. Ze zigzagt heen en weer tussen oprechtheid en gekheid, in een creatieve zoektocht vol originele taferelen. Een muzikale avond wordt het. Natuurlijk. En een swingende. Maar ook een herkenbare, een grappige en een ontroerende avond. Voor het eerst zal Hadewych het zingen, dansen en acteren combineren in een solovoorstelling. Voor haar een droom die uitkomt. Voor ons een feest om mee te maken. Minis Plus. Alles komt erin samen. Dus kom ook. Samen.

Fotograaf: Krista van der Niet

 

Delen op: Facebook Twitter

Cookies

We maken gebruik van cookies zodat u onze website prettiger kunt gebruiken. U kunt hierover meer lezen in ons privacystatement.

Privacystatement

X