di 20 nov – za 24 nov

VRIJDAG & SANDIFORT

Voorlopig voor Altijd (Première)

Kies & Bestel >

Snelle sketches, onnavolgbare typeringen, gedenkwaardige samenzang en goed gespeelde meligheid.

Er zijn maar weinig Nederlandse cabaretiers die met zoveel acteer- en zangtalent, gekte, energie en overtuigingskracht op het toneel staan als Remko Vrijdag en Martine Sandifort.

Jury Poelifinario

Hun vierde is het. En wij tintelen wederom van de voorpret. Want waar Remko Vrijdag, daar lachen. En waar Martine Sandifort, daar gieren, brullen. Hun vorige show grossierde in krankzin en verruk. Het resultaat: dijenkletsend publiek, vijf sterren in de Volkskrant en een nominatie voor de Poelifinario. ‘Er zijn maar weinig Nederlandse cabaretiers die met zoveel acteer- en zangtalent, gekte, energie en overtuigingskracht op het toneel staan als Remko Vrijdag en Martine Sandifort’, zei de jury. Dat klopt. Er zijn er maar weinig. Twee, om precies te zijn. Remko en Martine. Vandaag vieren wij hun vierde. Voorlopig voor Altijd. En wij voorspellen: snelle sketches, onnavolgbare typeringen, gedenkwaardige samenzang en goed gespeelde meligheid. En publiek dat dijen kletst.

Trailer van hun vorige voorstelling Vrijdag vs. Sandifort

Delen op: Facebook Twitter

Cookies

We maken gebruik van cookies zodat u onze website prettiger kunt gebruiken. U kunt hierover meer lezen in ons privacystatement.

Privacystatement

X