ma 19 nov – ma 19 nov

ERIC VLOEIMANS & JUAN PABLO DOBAL

Viento Zonda (Première)

Kies & Bestel >

De een blaast die trillingen uit zijn trompet, de ander zweeft mee op de vleugels van zijn vleugel. Samen leiden ze je naar hun Zuiden. Twee werelden, één wind: Viento Zonda.

Twee werelden. Twee instrumenten. Twee rasmusici. Eric Vloeimans en Juan Pablo Dobal. Zij nemen je mee naar Argentinië. Naar de zindering van het Zuiden. Naar de zwoele vooravond, die daar wordt ingeluid door de warme wind. De Viento Zonda. De een blaast die trillingen uit zijn trompet, de ander zweeft mee op de vleugels van zijn vleugel. Eric Vloeimans weet met zijn prachtige spel een enorm publiek te bereiken. Hij crosst over en vervlecht, van jazz tot rock en pop, maar behoudt altijd sterk zijn eigen stijl: melodisch, lyrisch, fluwelig, fluisterend. Ook Juan Pablo Dobal, Argentijn van geboorte, heeft inmiddels met de groten der aarde samengewerkt. Zijn talent wordt geprezen, zijn beleving belauwerd. Samen leiden ze je naar hun Zuiden. Twee werelden, één wind: Viento Zonda.

Fotograaf: Merlijn Doomernik

Delen op: Facebook Twitter

Cookies

We maken gebruik van cookies zodat u onze website prettiger kunt gebruiken. U kunt hierover meer lezen in ons privacystatement.

Privacystatement

X