zo 25 nov – ma 26 nov

PAUL DE MUNNIK

Goed Jaar

Kies & Bestel >

Persoonlijk, intiem, verhalend. Geestig en innemend. Op vleugel en gitaar. Met de geweldige Wouter Planteijdt aan zijn zijde.

De Kleine Komedie is mijn theater-thuis.

Paul de Munnik

Nieuw was het. Het pad dat hij insloeg met Nieuw. En ook: de bom die insloeg met Nieuw. De pers explodeerde van vreugde. ‘Een geweldenaar als muzikant!’ schoot het Dagblad van het Noorden de lucht in. ‘Een eersteklas theaterzanger!’ knalde Trouw. De eerste soloshow van Paul de Munnik was een schot in de roos. Tango, blues, rock-’n-roll, kleine liedjes, alles kan deze man. Geef hem een microfoon en een instrument met snaren, en hij kan ‘het dak doen trillen.’ (Het Parool) Als Nieuw al zo veel mooie momenten opleverde, hoe heerlijk zal het dan wel niet zijn met een Goed Jaar? Ook dit tweede programma barst van de briljantjes. Persoonlijk, intiem, verhalend. Geestig en innemend. Op vleugel en gitaar. Met de geweldige Wouter Planteijdt aan zijn zijde. Goed Jaar wordt een heel goede avond.

De Kleine Komedie helpt Het Aller Kleinste theater van Amsterdam. Van ieder verkocht kaartje op zondag 25 november maken we € 3,- over naar Stichting Gilat, de bezoeker betaalt € 1,- extra. Paul en De Kleine Komedie dragen ook allebei € 1,- per kaartje bij. Let op, er komt de 25e dus nog € 1,- bovenop de prijs. Stichting Gilat brengt theater naar het Emma Kinderziekenhuis AMC/VUmc. Meer info op www.gilat.nl

Regie: Koos Terpstra
Fotograaf: Bob Bronshoff

Paul de Munnik gaf bij DWDD een eerbetoon aan de recent overleden Charles Aznavour: Gister Nog (deze vertaling van Hier Encore staat op het album Nieuw). 

Paul de Munnik - Het Leven

Delen op: Facebook Twitter

Cookies

We maken gebruik van cookies zodat u onze website prettiger kunt gebruiken. U kunt hierover meer lezen in ons privacystatement.

Privacystatement

X