wo 28 nov – za 1 dec

LOUISE KORTHALS

Alles is er (Première)

Kies & Bestel >

Ze schuurt langs rafelranden, scheert langs schaduwkanten en jaagt een zaag door de zonovergoten momenten van de onbeperkte mateloosheid. Want wat moet je nog als alles er al is?

Veel was er al. De hoofdprijs op het Amsterdams Kleinkunst Festival. De Neerlands Hoop voor haar debuutprogramma. Nóg meer sterren voor show nummer twee. Ladingen lof voor haar liedjes met Dolf in hun Oudejaars. Ze had niets te klagen. Maar Louise Korthals gaat voor meer. Ze gaat voor alles. In Alles is er zoekt ze de muzikale confrontatie. Met wat? Met alles. Ze schuurt langs rafelranden, scheert langs schaduwkanten en jaagt een zaag door de zonovergoten momenten van de onbeperkte mateloosheid. Want wat moet je nog als alles er al is? Louise zal het je vertellen. ‘Met haar zangtalent’, zegt De Telegraaf, ‘humorvolle observaties, poëtische teksten en sterke spel pakt ze je volledig in.’ De Volkskrant bevijfsterrenstempelde haar tot ‘megatalent.’ En er was al zo veel. Nu is er meer. Nu is er Alles is er.

Fotograaf: Astrid Verhoef

Een fragment uit haar vorige voorstelling Zonder Voorbehoud

Delen op: Facebook Twitter

Cookies

We maken gebruik van cookies zodat u onze website prettiger kunt gebruiken. U kunt hierover meer lezen in ons privacystatement.

Privacystatement

X