zo 2 dec – zo 2 dec

VAN DIK HOUT

Het Beste Van

Kies & Bestel >

Je hebt een lading albums waar de halve Hollandse industrie een vette punt aan kan zuigen. En uit al dat magistrale materiaal pak je dan ook nog eens de grootste hits. Wat krijg je dan? Dan krijg je Het beste van… Van Dik Hout.

Goed. Je staat aan de top. Al meer dan twintig jaar. Je hebt de Nederlandstalige muziek verrijkt met klassiekers. Met rauwe rock en poëtische teksten. Met een lading albums waar de halve Hollandse industrie een punt aan kan zuigen. En uit al dat materiaal pak je dan ook nog eens de grootste hits. Wat krijg je dan? Dan krijg je Het Beste Van… Van Dik Hout. Dan hoor je Alles of niets en Stil in mij. Je zingt mee met Zij maakt het verschil en Houten Hart. Als je Van Dik Hout, dan ben je erbij. Dan beleef je een show zoals alleen Martin Buitenhuis & co kunnen neerzetten. Ga maar zitten voor de blues. En de rock. Niets kan hen nog stoppen. Dit is top. Goed. Het beste!

Fotograaf: Guido Aalbers
 

Van Dik Hout - Stil In Mij

Delen op: Facebook Twitter

Cookies

We maken gebruik van cookies zodat u onze website prettiger kunt gebruiken. U kunt hierover meer lezen in ons privacystatement.

Privacystatement

X