ma 10 dec – ma 10 dec

NABIL

Monopoly (Première)

Kies & Bestel >

Beatbox gecombineerd met pianospel, zang, dans, typetjes en scherpe grappen. Wij hartje Nabil.

Nabil beheerst de techniek om volkomen onbewogen een verhaal te vertellen en op het moment dat je het het minst verwacht zijn publiek te laten kromliggen van het lachen.

Jury Leids Cabaret Festival

Vroeger dacht hij dat het een zwakte was. Kwetsbaarheid. Sterk moest hij zich houden. Stoer. Weerbaar. In het Waalwijk van zijn jeugd was zachtheid een zonde. Tot hij meedeed aan het Leids Cabaret Festival. In 2015. Daar roemde de jury juist zijn vermogen om zijn kwetsbaarheid om te zetten in goede grappen. En opeens ging er een wereld voor hem open. Opeens was Nabil meer dan alleen maar die fenomenale beatboxer. Opeens was hij meer dan een soapy uit Onderweg naar Morgen. Opeens ontpopte hij zich tot de veelzijdige theatermaker die hij nu is. Die beatbox combineert met pianospel, zang, dans, typetjes en scherpe grappen. Die talent heeft voor cabaret. Die dat nu weer bij ons laat zien met Monopoly. Wij hartje Nabil!

Fotograaf: Anne van Zantwijk
 

Nabil bij Comedy Club Katendrecht

Delen op: Facebook Twitter

Cookies

We maken gebruik van cookies zodat u onze website prettiger kunt gebruiken. U kunt hierover meer lezen in ons privacystatement.

Privacystatement

X