ma 3 dec – ma 3 dec

PETER VAN ROOIJEN

Liefde, dood & zwaartekracht

Kies & Bestel >

'Waarom zou je in vredesnaam duizenden kilometers reizen als waarschijnlijk in de buurt Peter van Rooijen met zijn geweldige band speelt, waar je voor een paar tientjes puur geluk kunt vinden.' (Theaterkrant)

De liedjes van deze man zijn goud.

Yentl en de Boer

Een liedjesprogramma? Jazeker: een liedjesprogramma! En dan niet zomaar een liedjesprogramma. Nee, een grappig, keelgrijpend, ontroerend, ziek goed liedjesprogramma. Peter van Rooijen behoort ‘tot de getalenteerdste liedjesschrijvers van zijn generatie’, vindt de Volkskrant. Liefde, dood & zwaartekracht is gebaseerd op zijn gelijknamige nieuwe CD. Nederlandstalige teksten, recht voor z’n raap en toch poëtisch. Zo bezingt hij de liefde, de dood en de middelbare school. Bijgestaan door zijn band beheerst hij de breedte van breekbaar tot bravoure, van Spinvis tot Springsteen, van klein tot knallend. Hij zong al bij Circus Treurdier, bij Het Nieuwe Lied en bij Spijkers met Koppen. Nu zingt hij bij ons. Liedjes. Een heel liedjesprogramma lang? Jazeker!

Band: Anne Punt, Joost Wesseling, Frank van Kasteren e.a.
Regie: Dick Hauser
Fotograaf: Curly and Straight

 

Peter van Rooijen & band - Liefde, dood en zwaartekracht

Delen op: Facebook Twitter

Cookies

We maken gebruik van cookies zodat u onze website prettiger kunt gebruiken. U kunt hierover meer lezen in ons privacystatement.

Privacystatement

X