di 11 dec – di 11 dec

ELSKE DEWALL, KRYSTL & RACHÈL LOUISE

The BlueBirds (Reprise)

Kies & Bestel >

The BlueBirds zingen eigen songs, driestemmig en persoonlijk, zoals dat hoort in country. En ze bedienen zich van meesterwerkjes van de Dixie Chicks, Alison Kraus, June Carter en Shania Twain, natuurlijk met hun eigen sound.

Drie powervrouwen zijn het. Drie krachtige muzikanten. Drie persoonlijkheden met een eigen sound. Elske DeWall, Krystl en Rachèl Louise. Samen vormen ze The BlueBirds. Een bijzondere eenheid. Hun liefde voor muziek is voelbaar, hun verhaalplezier spat van het podium af. Zij brengen een ode aan de Americana. Aan de mooiste country songs. Klassieke goudklompjes van Dolly Parton, Linda Ronstadt en Emmylou Harris. Maar ook minder bekende juweeltjes van de Dixie Chicks, Alison Krauss, June Carter en Shania Twain. En eigen werk natuurlijk. Allemaal even catchy. Allemaal even driestemmig. Hun single Nothing On Me was een miljoenenhit op Spotify, hun première vorig jaar in een mum van tijd uitverkocht. Nu staan ze opnieuw bij ons. Met band. The BlueBirds. Wees er snel bij.

Band: Colin Vermeulen - drums, Sebastiaan van Olst - bas, Ocker Gevaerts - gitaar

Fotograaf: Liselore Chevalier

 

Delen op: Facebook Twitter

Cookies

We maken gebruik van cookies zodat u onze website prettiger kunt gebruiken. U kunt hierover meer lezen in ons privacystatement.

Privacystatement

X