wo 12 dec – za 15 dec

ALI B

KOORTS (Reprise)

Kies & Bestel >

Nederland is misschien niet ziek maar heeft wel koorts. Nu de verkiezingskoorts is gezakt, steekt Ali zijn thermometer in de Nederlandse maatschappij en meet de temperatuur.

Rapper is hij. Jurylid en tv-maker. En theaterman natuurlijk. Voorál theaterman. Ali B. Hij won de Neerlands Hoop en werd genomineerd voor de Poelifinario. Zijn vorige show Je suis Ali was volgens DWDD ‘misschien wel de belangrijkste theatervoorstelling van het seizoen.’ En ook zijn nieuwe programma is weer reterelevant. In KOORTS heeft hij het over de hitte van het debat. Al dan niet politiek. Over de temperaturen die dan oplopen en het kookpunt dat wordt bereikt. Maar KOORTS betekent ook: het begin van genezing. Van opwinding. Van nieuwe kansen. Ali steekt zijn thermometer in de billen van de Nederlandse maatschappij. Hij neemt onze temperatuur op. En als je benieuwd bent naar de diagnose, moet je maar op consult komen. Vanavond houdt Ali B spreekuur in De Kleine Komedie.

Regie: Titus Tiel Groenestege
Fotograaf: Aicha Abdoun

Delen op: Facebook Twitter

Cookies

We maken gebruik van cookies zodat u onze website prettiger kunt gebruiken. U kunt hierover meer lezen in ons privacystatement.

Privacystatement

X