di 4 dec – za 8 dec

HENRY VAN LOON

Onze Henry (Première)

Kies & Bestel >

Verwacht geen luizenmoeders, geen participizza’s en geen Volkert. Want voor je tot tien kunt tellen, sleept hij je mee door zijn onverwachte gedachtegangen en over zijn hilarische hoofdwegen.

Henry van Loon is één van de getalenteerdste komieken van Nederland.

Het Parool

De voorverkoop begint op zaterdag 26 mei, hiervoor vraagt u op woensdag 23 mei een inlogtijd aan. Klik hier voor meer informatie.

Daar is hij weer. Onze Henry. Die dekselse doerak. Die sympathieke beroepsklungel. Die rare man die zich door de doldrieste realiteit van dit maffe bestaan heen wurmt. Die slapstick en breinkronkels bij elkaar stand-upt. Henry van Loon is ‘één van de getalenteerdste komieken van Nederland.’ (Het Parool) Hij heeft een ‘bijzondere comedystijl met types, liedjes en visuele grappen.’ (de Volkskrant) Verwacht geen luizenmoeders, geen participizza’s en geen Volkert. Want voor je tot tien kunt tellen, sleept hij je mee door zijn onverwachte gedachtegangen en over zijn hilarische hoofdwegen. Om je vervolgens, op een al dan niet gezongen zijpad, met zijn onnavolgbare logica naar je laatste adem te laten happen. Typisch iets voor Onze Henry.

Fotograaf: Bob Bronshoff
 

Een fragment uit zijn vorige voorstelling Sluimer

Delen op: Facebook Twitter