di 8 jan – za 12 jan

RONALD SNIJDERS

Groot Succes 2 (Première)

Kies & Bestel >

Onder de hersenpan van deze woordenman kookt een lettersoep vol briljante taalvondsten, wonderlijke gedachten en krankzinnige spinsels.

Eindelijk! Daar is-ie dan. De langverwachte en nu al legendarische opvolger van Groot Succes. Een programma dat trouwens niet in de theaters te zien is geweest. Logisch? Wel in het hoofd van Ronald Snijders. Daar kronkelt het. Daar gist en borrelt het. Daar liggen hersencellen links die gewone mensen links laten liggen. Onder de hersenpan van deze woordenman kookt een lettersoep vol briljante taalvondsten, wonderlijke gedachten en krankzinnige spinsels. ‘Een groot feest van absurditeiten, woordgrappen, slapstick en maffe liedjes’, likkebaardde de Volkskrant. Ronald Snijders verzint woorden en hij verwoordt zinnen. Dat doet hij in boeken en columns. Op tv en in kranten. Met groot succes. En dat doet hij ook in het theater. Met Groot Succes 2. Nu al legendarisch.

Foto: David Cohen de Lara en Piet Schreuders

Trailer van zijn vorige voorstelling Welke Show

Delen op: Facebook Twitter

Cookies

We maken gebruik van cookies zodat u onze website prettiger kunt gebruiken. U kunt hierover meer lezen in ons privacystatement.

Privacystatement

X